Home

Wie zijn we...

 

Spring-Time is een bedrijf uit Molenstede bij Diest dat zich voornamelijk richt op de verhuur van multiplay springkastelen, dat wil zeggen dat elk springkasteel minstens een glijbaan en/of obstakels bevat.

1 van onze troeven is dat je geen zorgen hebt met afhalen en opstellen, want Spring-Time komt elk springkasteel zelf leveren en plaatsen, in een ruime omgeving rond Diest. Zo kunnen we jullie ook telkens blijven verzekeren om mooie en nette springkastelen te leveren.


Rode Burcht
Dino-world
Dino-world
Rode Burcht
Suikerspin

Waarom ons kiezen?

 

Enkele puntjes waarom je voor ons zou kiezen:

  • Er zitten uitsluitend jonge springkastelen in ons gamma die in perfecte staat verkeren en vernieuwen jaarlijks om ons gamma jong en fris te houden.
  • Zeer scherpe prijzen! Vergelijk gerust.
  • Slecht-weer garantie -> Indien de weergoden je toch niet meezitten de dag van levering, kan je kosteloos je reservatie annuleren tot 24u voor tijdstip van levering.
  • Gratis levering in en rond Diest. Een kleine vergoeding voor de wat ruimere omgevingen rond Diest. Check 'WAAR LEVEREN WIJ' om de juiste transportvergoeding te weten te komen.
  • Netheid dragen we hoog in het vaandel waardoor onze springkastelen zich in top-staat blijven bevinden.
  • Geen voorschot - Geen waarborg. 


Hoe reserveren?

 

Wil je 1 van onze leuke springkastelen op je feestje, of wil je zelf je suikerspinnen maken?

Kies dan een leuk springkasteel HIER en klik op RESERVEER NU.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bekijken.

Indien je nog verdere vragen hebt, aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen, we helpen je zeer graag verder.